Results For Category: "Kosthold"

Hvordan opprettholde momentum i juleferien

Hvis du jobber hardt hele året for å opprettholde treningsvanene dine, så kan det hende du blir litt nervøs over jul og nyttår.

Kommer du til å miste momentumet ditt?
Kommer kondisjonen til å bli dårligere?
Kommer du til å bli svakere?
Kommer du til å legge på deg?

Her får du svarene!

Er sunne vaner nok?

Måltidsplaner, kosttilskudd, fettforbrennende treningsprogrammer, cleanses, makrotracking, keto-diett og andre kostholdsregimer – hvor bør du starte hvis du ønsker å gå ned i vekt?

10 tips for å holde på treningsrutinen

Vi har alle kjent på svingninger i treningsmotivasjonen. Her er ti tips du kan ta i bruk når det er vanskelig å holde på treningsvanene:…

Hvorfor skal man velge personlig trening?

«Det er samme utfordringen i skolen som på gruppetrening i CrossFit. På et eller annet tidspunkt må man ned på individnivå for at hvert enkelt…

Gro Anita

Har funnet den beste versjonen av seg selv gjennom CrossFit

Gro Anita (50) fra Bærum startet medlemskapet på Monolitten CrossFit i oktober 2019. Før det hadde hun hatt en periode over flere år uten trening….

Hvordan holde deg i form når det blir kjedelig

Hvordan kan du holde deg i form når treningen og kostholdet blir kjedelig?

Du startet sterkt. 
Du trente hver dag og var på gymmet uansett hvordan dagen så ut. Du fant et treningsprogram på nettet og fulgte den til punkt og prikke. Klærne dine satt bedre, kollegaene dine kommenterte hvor mye energi du hadde og partneren din ga deg «det blikket».
Så begynte du å kjede deg. 
Du merket at treningsprogrammet som du fant på nett var det samme hver uke. Og kostholdet? Bakt kylling og brokkoli blir kjedelig etter en stund. 
Så hva bør du gjøre? Hvordan kan du holde formen ved like når det blir kjedelig? Dette er kanskje spesielt aktuelt nå når treningssenteret er stengt. 

10 måter å holde deg selv ansvarlig på

Hvis jeg spurte deg om det er viktig å spise sunn mat, så ville du sagt ‘selvsagt, ikke sant? Og hvis jeg spurte deg om trening var viktig for helse og velvære, så ville du mest sannsynlig respondert med et ja. Så hvis vi vet at kosthold og trening er den magiske formulaen for å leve et pulserende og sunt liv, hvorfor gjør vi ikke det? Her er 10 måter du kan holde deg selv ansvarlig på i 2021!

Fitnesspyramiden

Mange har sett trenings- og kostholdsprinsipper satt inn i en form for pyramide, men hvorfor akkurat en pyramide? Hvorfor ikke et kakediagram eller annet skjema? Det er gode grunner til det, så la oss se nærmere på saken.

I vår industri fungerer pyramiden godt fordi den tar hensyn til prioriteringer og til at vi bør bygge en base. I en verden hvor de kuleste og mest avanserte trenings- og kostholdsprogrammene blir dyttet ned i strupen på forbrukerne, så er det kjempeviktig å opplyse og lære de som ønsker å gjøre endringer i trenings- eller livsstilsarbeidet sitt om viktigheten av enkelhet.

Monolittens 10-dagers surdeigsguide

Har du hatt lyst til å lage ditt eget surdeigsbrød fra bunnen av? Her får du fremgangsmåte dag for dag.

Hva som skal til for å bli slank

Å oppnå din ideelle kroppskomposisjon er ikke en enkel ligning, men det er ikke alltid rakettforskning heller????

Klikk på linken for å lære mer om alle faktorene som spiller en rolle når du ønsker å endre kroppskomposisjon og ta målene dine til neste nivå.

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out