Hvorfor starte nå?

La oss begynne med å svare på dette spørsmålet med et annet spørsmål: hva har holdt deg tilbake til nå?
Er du redd for at noen på gymmet kommer til å dømme deg? Du vet ikke hvordan du bruker utstyret, eller vet ikke hvordan du utfører de grunnleggende eller komplekse øvelsene? Du er ikke sikker på at du faktisk er i stand til å holde deg til treningen, eller at du kanskje ikke er en «fitnessperson»? Uansett årsak – vi forstår. Ingen er immune; vi er alle mennesker og ingen ønsker å føle seg dømt eller tåpelig.

Men la meg fortelle deg en ting: tiden for å starte er nå.
CrossFit-miljøet vårt blir stadig sterkere og får stadig nye medlemmer. Det består av folk som stilte spørsmålstegn ved de samme tingene som du stiller spørsmål ved nå. Og på Monolitten CrossFit er vi klare til å hjelpe deg med å svare på disse spørsmålene på en positiv måte.

Vi vil bryte ned disse veggene gjennom kunnskap, motivasjon og å hjelpe deg å bygge tillit til dine evner.
Er det slik at du ikke kjenner til de komplekse øvelsene som snatch og clean and jerk, eller noen av de grunnleggende øvelsene som knebøy? Det lærer vi deg. Er du usikker på om du kan dra deg selv på trening hver kveld eller etter en lang dag på jobb? Vi vil gjøre vårt beste for å motivere deg! Tror du ikke at du har det i deg å fullføre 8 runder med tre forskjellige løft, eller en AMRAP (as many rounds as possible) på 12 minutter? Vi hjelper deg å tilpasse hver eneste økt til nåværende nivå – og vi heier på deg! Selvtilliten oppnås ved å skape en følelse av mestring, tilhørighet og MORO i et sunt, hyggelig miljø. Det er ingenting i disse setningene som du ikke liker, ikke sant?

Det er svært sjeldent at en person sier at hen har tid nok til å gjøre alt som må gjøres. Så, kan det hende at du utsetter å komme i form på grunn av skyldfølelse? Dårlig samvittighet for at du er på trening i stedet for å fullføre en annen oppgave? Vi vet at å ta dyrebar tid bort fra jobb eller familie for å trene eller klatre liksom-trapper for selvutvikling kan skape angst eller følelser av omsorgssvikt i andre aspekter av livet ditt. Dette gjelder spesielt hvis rutinen din mangler effektivitet og resultater!

Men et effektivt, godt organisert og dyktig ledet program kan lindre disse skyldfølelsene. Tiden er en vare og det er også helsen din, så la oss få mest mulig ut av begge som et team. Og tiden vi tar oss for å fokusere på forbedring, helse og positivitet vil garantere at vi er lykkeligere, sunnere, mer produktive koner og ektemenn, fedre og mødre, studenter og arbeidsfolk. Så tiden vi legger bruker på treningsstudioet og treningsøktene våre vil bare forbedre helsen vår og øke kvaliteten på tiden vi bruker med familie, venner og jobb. Gitt sjansen, vil du ha mer tid, eller vil du øke kvaliteten på tiden du allerede har? Det kan være fint å ha mer tid i løpet av en dag, men å virkelig glede seg og få mest mulig ut av tiden vi har, vinner alltid!

Sammen med kvalitetstid er selvbilde viktig. Det er så mye mer enn bare slik vi ser ut; det handler om hvordan vi føler oss i kroppene våre. Hvordan vi føler om oss selv påvirker humøret vårt, og humøret vårt påvirker måten vi møter verden på.

Hvorfor starte nå? Hvorfor ikke starte nå?
Omgi deg med likesinnede som også ønsker å leve en sunn og aktiv livsstil. Nøkkelen til lykke er ikke bare å hengi deg til sansene dine; lykke og indre fred er også avhengig av en følelse av gjennomføring, å overvinne hindringer og å bryte våre egne barrierer gjennom fysisk anstrengelse. Det er et primalt instinkt, og det vil hjelpe deg å bli den beste versjonen av deg selv, så hva venter vi på?

La oss innlemme helse og velvære i et omfattende trenings-og helseprogram. Monolitten CrossFit kan hjelpe deg å øke selvtilliten og forbedre helsen din hver økt. Kroppen din er i stand til mye mer enn du gir den ære for. Start prosessen med å bli den beste versjonen av deg selv med en helhetlig tilnærming til helse og velvære kombinert med utholdenhet, styrke og en krigers vilje-tankegang.
Deg selv! Derfor er det på tide å starte nå!

Book en gratis introsamtale.

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out