Kari (51) trives godt på Monolitten: – Jeg ler mye og får trent på samme tid

Kari (51) startet på Monolitten i 2020. Trening har alltid vært en del av hverdagen til Kari, og før hun ble mamma var det gruppetimer på treningssenter som gjaldt. I tillegg har også løping og langrenn i vinterhalvåret alltid vært en del av livet. 

– I tiden før jeg startet på Monolitten var det pilates som ofte var på ukeplanen. Da vi flyttet nærmere Monolitten kjente jeg at jeg hadde lyst til å starte med noe nytt. Jeg tenkte at det var lurt å trene litt mer styrke enn tidligere, og at CrossFit ville være bra for meg, forteller Kari.

For Kari var CrossFit noe helt nytt, som hun så vidt hadde hørt om tidligere. 

Et hyggelig sted å komme til

Kari hadde blitt tipset om Monolitten av en bekjent som skrøt av boksen. Forventningene til Kari var derfor mye variert trening og et godt miljø. Hun ble veldig positivt overrasket når hun kom inn på Monolitten og møtte andre medlemmer.

– Alle kom og hilste på meg og presenterte seg. Det hadde jeg aldri opplevd tidligere på et vanlig treningssenter. Det ga et veldig godt førsteinntrykk og det beskriver veldig godt hvordan det er der. Det er et hyggelig sted å komme til hvor man blir sett, sier Kari. 

Kari forteller at hun også er veldig fornøyd med jobben coachene på Monolitten gjør. De er flinke til å forklare, heie og hjelper alltid til med skaleringer dersom det trengs. 

– Jeg har aldri trent styrke på den måten tidligere og jeg synes det er veldig gøy. Jeg ler mye og får trent på samme tid. De beste øktene synes jeg er de sliteøktene hvor vi løper og holder på en stund. 

Mer energi og godt humør

Nå prøver Kari å gå på Monolitten to til tre ganger i uken. Hun merker forskjell fra da hun begynte å trene på boksen. 

– Jeg husker veldig godt introsamtalen hvor jeg fortalte at jeg ville ha mer energi og bli sterkere. Da var jeg midt i en flytteprosess og var veldig sliten, men jeg må si at det virkelig har stått til forventningene, sier hun. 

Nå føler hun seg mye sterkere og har mer energi i hverdagen. Det beste er når hun har mulighet til å dra på morgentimene for da merker hun hvor mye energi og godt humør hun får gjennom hele dagen. 

 

Skrevet av Marte Skoglund

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out