På Monolitten er alle med i gjengen

Gruppetime

Tord-Magnus Christiansen fra Fredrikstad er en av medlemmene på Monolitten CrossFit. Når han trente på vanlig treningssenter synes han det var vanskelig å ha en god treningsplan.

– Jeg hadde ikke så god struktur på treningen min før jeg begynte på Monolitten. Etter å ha vært på jobb hele dagen var det vanskelig å dra på treningssenteret og være effektiv. Det ble fort mye surring på apparatene, forteller Tord-Magnus.

Første gang han testet CrossFit var på ferie i Thailand. Det var da han fant ut at det var en treningsform som passet han bra. 

– Jeg hadde hørt at CrossFit var hard og intensiv trening, og det fikk jeg også bekreftet. Det som er fint er at man kan ta det i sitt eget tempo ut i fra egne forutsetninger.

Tord-Magnus begynte å trene med personlig trener før han begynte med gruppetimer. Det tror han var en god løsning. Ved å starte med personlig trener fikk han på plass et godt grunnlag før han startet med gruppetrening. 

Etter han startet på Monolitten har han merket hvor fint det er å komme på gruppetimer for å møte blide ansikter og bli fortalt hva han skal gjøre. Det har gjort treningshverdagen til Tord-Magnus enklere. Han får mer ut av tiden han legger ned i treningen.

– Jeg har trent på flere forskjellige CrossFit bokser tidligere, men aldri mer enn tre måneder av gangen. På Monolitten handler det ikke om hvilket nivå man er på, alle er med i gjengen. Det er veldig bra miljø, og det tror jeg er grunnen til at jeg fortsatt er her, sier han med et glimt i øyet. 

I dag har han fått gode resultater, og merker godt fremgangen på kroppen. Han har fått bedre kondisjon og blitt sterkere. På trening kan han kjøre et høyere tempo. Han er motivert for å fortsette å trene, og vil bevare målet om å trene fire ganger i uken. 

Hva vil du si til andre som ønsker å begynne med CrossFit? 

– Jeg tror mange hadde likt det hvis de hadde turt å teste. Mange er nok redde for at det skal være for hardt og vanskelig, men det er feil oppfatning. Man kan alltid skalere øvelsene og jobbe så hardt man ønsker, sier Tord-Magnus. 

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out