Fylte pannekaker

Har barna (eller du) lyst på pannekaker, men du ønsker å spise et sunt og mettende måltid allikevel? Ikke noe problem! Bare fyll på med masse digg! 

Det handler om å finne en balanse i hverdagen som funker for deg

Ingredienser: 

 

Pannekaker: 

4 egg

3 dl mel (50/50 siktet og sammalt)

1/2 ts salt

5 dl melk

 

Smør til steking

 

Fyll: 

1 løk

250 g sopp

200 g skinke

120 g ruccola

40 g valnøtter

100 g snøfrisk

Oppskriften gir 4 serveringer á:

 

Kcals: 472

Fett: 19 g

Karbohydrater: 48 g

Protein: 29 g

Blokker: K-5  :  P-4  :  F-6

Fremgangsmåte: 

1. Bland mel og salt
2. Tilsett halvparten av melken, rør sammen til en klumpfri røre
3. Tilsett resten av melken
4. Tilsett eggene og ror det godt sammen
5. La det svelle i 20-30 minutter
6. Ha litt smør i steikepanna og steik pannekakene

7. Kutt opp løk, og skinke
8. Stek alt i en stekepanne
9. Fyll på pannekakene med det du vil

Vår anbefalning: Snøfrisk, ruccola, løkblanding, valnøtter og topp med litt kremet balsamico

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out