Har barna (eller du) lyst på pannekaker, men du ønsker å spise et sunt og mettende måltid allikevel? Ikke noe problem! Bare fyll på med masse digg!
Det handler om å finne en balanse i hverdagen som funker for deg
Ingredienser:
Pannekaker:
4 egg
3 dl mel (50/50 siktet og sammalt)
1/2 ts salt
5 dl melk
Smør til steking
Fyll:
1 løk
250 g sopp
200 g skinke
120 g ruccola
40 g valnøtter
100 g snøfrisk
Oppskriften gir 4 serveringer á:
Kcals: 472
Fett: 19 g
Karbohydrater: 48 g
Protein: 29 g
Blokker: K-5 : P-4 : F-6
Fremgangsmåte:
1. Bland mel og salt
2. Tilsett halvparten av melken, rør sammen til en klumpfri røre
3. Tilsett resten av melken
4. Tilsett eggene og ror det godt sammen
5. La det svelle i 20-30 minutter
6. Ha litt smør i steikepanna og steik pannekakene
7. Kutt opp løk, og skinke
8. Stek alt i en stekepanne
9. Fyll på pannekakene med det du vil
Vår anbefalning: Snøfrisk, ruccola, løkblanding, valnøtter og topp med litt kremet balsamico