Blomkåltaco

Once you go blomkål, you’ll never go back

Ingredienser: 

 

Blomkål: 

1 stort blomkålhode

3 ss olje

2,5 ss maizena

2 ss næringsgjær

1 ts chilipulver

1 ts paprikakrydder

1 ts sukrin gold/kokossukker

1 ts spisskummen

1 ts havsalt

1 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

 

Mangosalsa:

1 mango

½ rødløk

1 boks svarte bønner

Litt koriander

Saften fra ½ lime

Litt salt

 

Fajita

Oppskriften gir 3 serveringer á:

 

Kcals: 551

Fett: 15 g

Karbohydrater: 110 g

Protein: 20 g

 

 

Fremgangsmåte: 

  1. Forvarm ovnen til 200 C
    Del opp blomkålen i små biter
  2. Bland krydderet og melet i en skål
  3. Bland krydderet, blomkålen og oljen til alt er godt blandet
  4. Fordel jevnt på en stekeplate
  5. Stek i 35-40 minutter, bland litt halvveis
  6. Fjern fra ovnen og la det kjøle seg
  7. Kutt mango, rødløk og koriander, bland sammen med svarte bønner, lime og salt
  8. Fyll opp en lefse med alt digg og kos deg!

 

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out