Once you go blomkål, you’ll never go back
Ingredienser:
Blomkål:
1 stort blomkålhode
3 ss olje
2,5 ss maizena
2 ss næringsgjær
1 ts chilipulver
1 ts paprikakrydder
1 ts sukrin gold/kokossukker
1 ts spisskummen
1 ts havsalt
1 ts hvitløkspulver
1 ts løkpulver
Mangosalsa:
1 mango
½ rødløk
1 boks svarte bønner
Litt koriander
Saften fra ½ lime
Litt salt
Fajita
Oppskriften gir 3 serveringer á:
Kcals: 551
Fett: 15 g
Karbohydrater: 110 g
Protein: 20 g
Fremgangsmåte:
- Forvarm ovnen til 200 C
Del opp blomkålen i små biter - Bland krydderet og melet i en skål
- Bland krydderet, blomkålen og oljen til alt er godt blandet
- Fordel jevnt på en stekeplate
- Stek i 35-40 minutter, bland litt halvveis
- Fjern fra ovnen og la det kjøle seg
- Kutt mango, rødløk og koriander, bland sammen med svarte bønner, lime og salt
- Fyll opp en lefse med alt digg og kos deg!