Brunchtid med Pannekaker

Innimellom må man bare ta seg en liten brunch med pannekaker, appensinjuice og Cappucino, sånn er det bare.

Det som er det fine med lettmelk, er at den er nesten perfekt balansert i forhold til våre anbefalninger for måltider – 40:30:30 – karbo:protein:fett – det kan være et lite mellommåltid i seg selv. Så cappuccinoer er veldig innafor.

Under er en oppskrift på pannekaker, kombiner det med toppinger og tilbehør som er tilpasset deg og dine behov for dagen. Mengdene mel kan variere med typen mel som blir brukt, i denne oppskriften har jeg brukt en grov glutenfri melblanding.

Ingredienser:

120 g havregryn
200 g grovt mel
800 g eggehviter
200 g cottage cheese
75 g smør
12 dl melk

Oppskriften gir 6 serveringer á:

Kcal: 409
Karbo: 35,4 g
Fett: 16 g
Proteiner: 28,9 g

Fremgangsmåte:

  1. Smelt smør
  2. Bland alle ingrediensene i en bolle med en stavmikser
  3. Stek pannekakene
  4. Ha på digge ting og spis
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out