En diiiiiiigg burger med deilig blåmuggost. Ingen har sagt man ikke kan spise burger selv om man passer på kostholdet!
Ingredienser:
400 g karbonadedeig
1 egg
100 g ost
pepper
4 ciabattaer
100 g løk
200 g skinke
40 g blåmuggost
400 g tomat
200 g paprika
400 g agurk
400 g salat
Oppskriften gir 4 serveringer á:
Kcals: 590
Fett: 21,9 g
Karbohydrater: 52,5 g
Protein: 42,8 g
Blokker: K-6 : P-6 : F-7
Fremgangsmåte:
- Sett ovnen på 200 grader
- Kutt søtpotet i biter, legg dem på et stekebrett og stek til de er gyldne, pass på de kan stekes ujevnt. Kanskje 20 min
- Bland kjøttdeig, raspet gulost, egg og pepper sammen til en masse
- Del i 4 like store deler og form dem til burgere
- Stek dem på relativt høy varme på hver side slik at de blir gyllenbrune
- Skru ned varmen og legg litt blåmuggost på toppen
- Sett på ett lokk og la de ligge til burgerne er gjennomstekt og osten smeltet (OBS! Osten smelter plutselig veldig raskt)
- Kutt skinke og løk i biter og stek dem
- Varm opp ciabattaene
- Kutt opp salat
- Sett sammen burgerne og enjoy