Christines Granola

Granola er digg – denne granolaen er kongen av digg! Det er så enkelt å lage sin egen granol,a og man kan putte oppi alle de tingene man selv syntes er godt! I tillegg kan man sløyfe alt det drittet som man ofte finner i granola fra butikken. 

Ingredienser: 

 

250 gr havregryn

50 gr solsikkekjerner

50 gr sesamfrø

50 gr mandler

50 gr hasselnøtt 

50 gr valnøtt

Litt Ceylon kanel, kardemomme og Madagaskar vaniljepulver og bittelitt salt. 

 

20 gr sukrin gold (Kan sløyfes)

1 dl eplejuice

1 ss smør/rapsolje

1ss honning

 

100 g Kokosflak

100 g Tranebær

Eller annet digg som du liker som gojibær og aprikos

Oppskriften gir 14 serveringer á:

 

Kcals: 278

Fett: 17,9 g

Karbohydrater: 21,6 g

Protein: 5,8 g

 

Blokker: K-2,5  :  P-1  :  F-6

Fremgangsmåte: 

1. Bland alt det tørre. Kok opp eplejuice, smøret/rapsolje og honningen. 

2. Kna væsken godt inn i der tørre.

3. Fordeles utover et stekebrett med bakepapir. 

3. Stekes på 150 grader i ca 1 time. 

5. Hvert kvarter må du røre i blandingen.  

6. Avkjøles og bland inn rosiner, tranebær, kokos etc. 

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out