Sunt og godt fiskemåltid
Ingredienser:
300 g gulrot
800 g søtpotet
20 g smør
100 g matfløte
1 pakke hakkede tomater (390 g)
150 g løk
20 g basilikum
75 g skinke
600 g torsk
200 g asparges
Salt og pepper og div til smak
Oppskriften gir 4 serveringer á:
Kcals: 534
Fett: 12,7 g
Karbohydrater: 57,7 g
Protein: 40,9 g
Blokker: K-6 : P-6 : F-4
Fremgangsmåte:
- Kutt søtpoteter og gulrøtter i små biter og kok det til det blir mykt
- Mos søtpotetene og gulrøttene med en gaffel eller stavmikser
- Bland inn smør, fløte, salt og pepper
- Kutt skinka og løken i biter og stek det
- Bland inn de hakkede tomatene og varm opp, smak til med salt og pepper
- Stek torsken på hver siden, tilsett gjerne litt olje salt og pepper
- Stek aspargesen
- Smell alt på en tallerken og njuuut