Gjør pastaen litt sunnere ved å bytte ut noe av pastaen med zucchinipasta.
Ingredienser:
160 g ukokt spaghetti
800 g zucchini
300 g skinke
4 ss parmesan
4 egg
2 ss hakket fersk timian
1 ss olivenolje
Oppskriften gir 4 serveringer á:
Kcals: 347
Fett: 10,2 g
Karbohydrater: 36,3 g
Protein: 29 g
Fremgangsmåte:
- Kutt zucchinien i avlange biter (skal liksom ligne på spaghetti)
- Visp sammen egg, 2 ss parmesan og timian i en liten bolle
- Kok opp spaghettien som anvist på pakken
- Når det gjenstår ca 2 minutter koketid, tilsett zucchinien
- Fjern vannet ved bruk at et dørslag og ha spaghettiblandingen tilbake i kjelen
- Tilsett oljen
- Bland eggeblandingen i spaghettien på veldig svak varme, rør innimellom
- Kutt skinka i små biter og steik den
- Når egget har blitt fast, server pastaen
- Tilsett skinke og topp det hele med litt revet parmesan