Zucchinipasta carbonara

pasta zucchini carbonara

Gjør pastaen litt sunnere ved å bytte ut noe av pastaen med zucchinipasta.

Ingredienser: 

 

160 g ukokt spaghetti

800 g zucchini

300 g skinke

4 ss parmesan

4 egg

2 ss hakket fersk timian

1 ss olivenolje

Oppskriften gir 4 serveringer á:

 

Kcals: 347

Fett: 10,2 g

Karbohydrater: 36,3 g

Protein: 29 g

Fremgangsmåte: 

  1. Kutt zucchinien i avlange biter (skal liksom ligne på spaghetti)
  2. Visp sammen egg, 2 ss parmesan og timian i en liten bolle
  3. Kok opp spaghettien som anvist på pakken
  4. Når det gjenstår ca 2 minutter koketid, tilsett zucchinien
  5. Fjern vannet ved bruk at et dørslag og ha spaghettiblandingen tilbake i kjelen
  6. Tilsett oljen
  7. Bland eggeblandingen i spaghettien på veldig svak varme, rør innimellom
  8. Kutt skinka i små biter og steik den
  9. Når egget har blitt fast, server pastaen
  10. Tilsett skinke og topp det hele med litt revet parmesan

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out