EN NY NORMAL

September = Project Climb!
Hvilket betyr at vi skal bruke måneden på å raffinere og jobbe med alt som har med «pulling» å gjøre for å forbedre våre tauklatringsevner!

I likhet med augusts Project Inverted, er tiden som er dedikert til dette minimal – 10 minutter per økt. Grunnen til dette er enkel: over tid har vi lært at en liten mengde eksponering gjør at vi ofte ønsker oss mer, noe som betyr mer entusiasme og mindre utbrenthet. Dere kan forvente å oppleve nye stimuli og bevegelser, se forbedring i resultater over tid og ha det gøy!

Vi tror på trening som fortsetter å utfordre deg og bygge motstandskraften din. Det vil si at vi tror på trening som hjelper deg å bli kvitt begrensningene du setter for deg selv (de som hindrer deg i å oppdage hva du er i stand til) – trening som vekker deg!

Vårt mål er å bygge en boks fylt med mennesker som knuser niesene og nevøene sine i et løp rundt huset, eller setter ny PR i box jump i 60-årene, eller slår hjul godt inn i 70-80årene.

Det er dessverre skapt en dominerende enighet i vårt samfunn/kultur rundt at disse tingene er umulig. Og fordi vi tror på at det ikke er mulig, så er det ikke det. Vi har godtatt denne realiteten og fortsetter å forevige den med våre holdninger og oppførsel.

En av de magiske tingene ved CrossFit og programmeringen som fokuserer på GPP (general physical preparedness – at du skal bli ganske god på masse) er at det tvinger deg til ytterkantene – det skyver deg til terskelen av hva du tror du kan få til. Det eksponerer de historiene du har fortalt til deg selv om hvem du er og hva som er mulig.

Vi føler at noe av vårt oppdrag i verden er å hjelpe folk å våkne til live og lære nye ferdigheter. Å ta tilbake makten!

Målet vårt er å bygge mer omtenksomme, motstandsdyktige mennesker, som føler seg trygge og selvsikre nok til å stole på seg selv og andre.

Vi er her for å fastsette en ny normal.

Det finnes ikke bare én måte å gjøre dette på, men vi har valgt å gjøre det ved å bruke kroppen og fysisk aktivitet fordi det er det vi brenner for.

Så… i september klatrer vi 🙂
Det kommer til å være enkelt, utfordrende og moro. Sees på trening!

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out