Alt du ville spørre om angående Intramural Open

CrossFit Open 2022 starter om 24 dager. I går lanserte vi vår helt egne Intramural Open og du har kanskje noen spørsmål? Hvis du ikke får svar i denne bloggposten, skriv gjerne spørsmålet ditt i kommentarfeltet under 🙂

Bør jeg melde meg på?

JA, duh.

Hva hvis jeg ikke kan komme på lørdager? 

Du kan fortsatt være med! Bare sørg for å gjøre økta på et annet tidspunkt mellom fredag og mandag, og legg inn scoren din før fristen. 

Hva hvis jeg ikke kan gjøre øktene Rx?

INGEN PROBLEM! Det er tre ulike kategorier, så her er det noe for alle; Rx, scaled og foundations (for deg som er helt ny). Lagene for poeng for alle kategoriene og du kan variere kategori fra uke til uke. 

Hva om jeg er ny til CrossFit

Even better! Det finnes ingen bedre måte å bli kjent med folk, gymmet og alt det morsomme du har i vente på CrossFit-reisen din enn å være med på Open. Og, du kommer til å være på et lag som hjelper deg og lærer deg alt du trenger og vite.

Hva om jeg ikke har konkurranseinnstinkt? 

Det kan godt hende du ikke har noen intensjon om å konkurrere I CrossFit, men vi gjetter på at det er noe andre ting som kan gi den litt konkurranse-spirit. For eksempel – Sudoku for time? Blindtest av vin? Beste kostyme?

I dette formatet finnes det nemlig både workout- og ikkeworkout-relaterte måter å skaffe poeng for laget ditt. Og de poengene trenger laget ditt!

Hvordan funker egentlig dette Intramural-formatet?

Alle som melder seg på blir fordelt på et av tre lag. Hvert lag samler poeng i løpet av de tre ukene – på ulike områder. Noen poeng er tilgjengelig for alle lagmedlemmene hver uke, mens andre poeng er «ukentlige one-offs»som vil gi laget ditt ekstra poeng.

Ok, hvordan ser poengsystemet ut?

Hver uke kan hvert lagmedlem få opp til ni poeng for laget sitt:

5 poeng – Vær med på minimum 5 gruppetimer fredag-torsdag OG logg resultatet ditt i Beyond the Whiteboard. I tillegg har vi tre godkjente hjemmeøkter som også teller mot disse 5. Vær oppmerksom på at det er kun disse tre godkjente hjemmeøktene som teller. Yoga, tur med hunden, skitur teller for eksempel ikke.

2 poeng – Gjennomfør Open-økta på timen på lørdag.

2 poeng – Ha på deg fargen til laget ditt når du gjør Open-økta.

Finnes det flere måter å skaffe poeng på?

Ja, hver uke sender hvert lag inn topp 2 score for rx, scaled og foundation for menn og damer. Vi kommer til å ha et leaderboard på tvers av lagene og gi poeng basert på overall plassering.

Og flere måter å skaffe poeng?

You know it! Hver uke kommer dere til å få en specific ukentlig utfordring hvor lagene nominerer en frivillig fra laget til å gjennomføre utfordringen. Disse ekstra poengene er ikke workout-basert og vil være avhengig av andre ferdigheter sånn som; matte, vintesting, leseforståelse, strategi og mote.

Kommer jeg til å ha det gøy?

Definitivt!

Ok, hvordan melder jeg meg på?

Whoop whoop! Du melder deg på via denne linken! Du må være registrert innen søndag 20.februar for at vi skal få tid til å sette i stand lagene.

 

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out